Site logo

Stagiair vastgoedbeheer

By 01/12/2023

Wij zijn op zoek naar een leergierige, hands-on student, die een positieve bijdrage kan leveren aan onze organisatie. Bij deze stage ben je verantwoordelijk voor de check- in’s en out’s van de accomodaties die wij beheren. Bij een ochtendshift start je de dag om 08:00 op kantoor met een kop koffie. Je loopt alle check- […]

Lees Meer

Stagiair hospitality

By 23/10/2023

Wij zijn op zoek naar een leergierige, hands-on student, die een positieve bijdrage kan leveren aan onze organisatie. Bij deze stage ben je verantwoordelijk voor de onderstaande werkzaamheden. Stuur ons je sollicitatie toe wanneer deze werkzaamheden passen bij jouw kennis, kunde, studie en persoonlijke interesse! De werkzaamheden en verantwoordelijkheden zijn: Taak één Taak twee Taak […]

Lees Meer

Stagiair assistent storemanager

By 18/10/2023

Jij bent samen met de Storemanager het vaste gezicht van de kleding boutique en zorgt voor een aantrekkelijke winkel waar iedereen zich welkom voelt. Je helpt de klanten met persoonlijk advies, styled ze van top tot teen en laat ze stralen. Kortom jij zorgt samen met de Storemanager dat de winkel op rolletjes loopt.

Lees Meer

Stagiair Sport & Bewegen

By 28/09/2023

Wij zijn op zoek naar een leergierige, hands-on student, die een positieve bijdrage kan leveren aan onze organisatie. Bij deze stage ben je verantwoordelijk voor de onderstaande werkzaamheden. Stuur ons je sollicitatie toe wanneer deze werkzaamheden passen bij jouw kennis, kunde, studie en persoonlijke interesse! De werkzaamheden en verantwoordelijkheden zijn: Vriendelijk ontvangen en helpen van […]

Lees Meer

Allround horeca stagiair

By 26/09/2023

Wij zijn op zoek naar een allround horeca topper die een positieve bijdrage kan leveren aan onze organisatie. Bij deze stage ben je verantwoordelijk voor de onderstaande werkzaamheden. Stuur ons je sollicitatie toe wanneer deze werkzaamheden passen bij jouw kennis, kunde, studie en persoonlijke interesse! De werkzaamheden en verantwoordelijkheden zijn: Het uitserveren van eten/drinken Bediening […]

Lees Meer

Stagiair recruitment

By 26/09/2023

Wij zijn op zoek naar een leergierige, hands-on student, die een positieve bijdrage kan leveren aan onze organisatie. Bij deze stage ben je verantwoordelijk voor de onderstaande werkzaamheden. Stuur ons je sollicitatie toe wanneer deze werkzaamheden passen bij jouw kennis, kunde, studie en persoonlijke interesse! De werkzaamheden en verantwoordelijkheden zijn: Vacatureteksten opstellen Screenen van cv’s […]

Lees Meer

Stagiair assistent duty manager

By 22/09/2023

Als duty management stagiair is geen dag hetzelfde. Je zorgt ervoor dat de communicatie tussen de verschillende afdelingen goed verloopt. Je springt bij waar nodig en helpt de gasten met al hun vragen. Of het nu gaan om tips over het eiland, een taxi bestellen of om hoelaat de lunch geserveerd wordt, jij gaat altijd […]

Lees Meer

Stagiair commercieel assistent

By 22/09/2023

Bij deze stage ben je verantwoordelijk voor de onderstaande werkzaamheden. Stuur ons je sollicitatie toe wanneer deze werkzaamheden passen bij jouw kennis, kunde, studie en persoonlijke interesse! De werkzaamheden en verantwoordelijkheden zijn: Verkoop / marketing: Sales bladen en order formulieren up to date houden Promotie materialen netjes houden op kantoor of in het warehouse Personeelsverkopen: […]

Lees Meer

Stagiair commercieel assistent

By 21/09/2023

Bij deze stage ben je verantwoordelijk voor de onderstaande werkzaamheden. Stuur ons je sollicitatie toe wanneer deze werkzaamheden passen bij jouw kennis, kunde, studie en persoonlijke interesse! De werkzaamheden en verantwoordelijkheden zijn: Onderhouden van social media platforms zoals Facebook, Instagram, LinkedIn en Tiktok Het creëren van content voor de social media platforms Content planning maken […]

Lees Meer
Wij gebruik cookies om de gebruiksvriendelijkheid van onze website te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies.

Curaçao ambassadeur

Onze studenten, stagiaires, huurders en jongwerkenden zijn altijd op zoek leuke activiteiten, winkels, bezienswaardigheden en tips om hun tijd op Curaçao in te vullen. Weet jij iets interessants voor deze doelgroep deel dit dan op Bestemming Curaçao!
cropped-Logo-Stage-Curacao-Groen-512px.png

Promopakket

Het plaatsen van vacatures is gratis op Stage Curaçao.  Maar wens je meer aandacht te genereren voor je vacatures dan kun je deze onder ‘mijn vacatures‘ eenvoudig promoten. Hierdoor worden je vacatures getoond in de top posities op onze website!
cropped-Logo-Stage-Curacao-Groen-512px.png

Voorbeeld overeenkomst

Vraag hier onze standaard stage overeenkomst aan tussen de opleiding, het stagebedrijf en de stagiair.

  Vervoer Curaçao

  Je stagiair moet natuurlijk wel op tijd en veilig op het werk arriveren. Wij begeleiden stagiaires in een veilige keuze over het vervoer op Curaçao.

  Vergunning Curaçao

  Om een stagiair in dienst te mogen nemen moet deze in het bezit zijn van de ‘Verklaring van Rechtswege’. Wij begeleiden de stagiair hiermee!

  Sociale huisvesting

  Naast de stage is veilige Huisvesting is één van de belangrijkste factoren om het verblijf van de stagiair succesvol te maken. Wij begeleiden de stagiair hiermee!

  Bestemming Curaçao

  Voor aankomst en gedurende het verblijf van een stagiair zit deze boordevol met vragen. Wij informeren en begeleiden de stagiair hiermee zodat de werkgever zich kan focussen op de stage!
  Logo-Vrijwilligerswerk-Curacao-Groen-Witte-Rand-summer-green_

  Vrijwilligerswerk Curaçao

  Help mee aan één of meerdere goede doelen tijdens je verblijf op Curaçao en maak het verschil voor mens, dier of de natuur.

  Vervoer Curaçao

  Ben jij nog op zoek naar een betrouwbaar vervoersmiddel op Curaçao? Huur dan je scooter of auto via Vervoer Curaçao en ontdek het eiland op je eigen tempo!

  Vergunning Curaçao

  Wil jij komen werken, stagelopen of wonen op Curaçao? Dan begeleiden wij je eenvoudig en betaalbaar met het regelen van je verplichte vergunningen.

  Curaçao beleef je met elkaar...!

  Ben jij als stagiair, student, jongwerkend of reiziger op zoek naar veilige, schone maar vooral gezellige huisvesting? Bekijk dan de jongerenvilla’s en studentenhuizen van Kamers op Curaçao!

  Huisvesting op Curaçao

  Ben jij op zoek naar een kamer, studio, appartement, woonhuis of villa op Curaçao? Kijk dan eens naar het portfolio van goed onderhouden accommodaties op Huisvesting Curaçao.

  Horecawerk Curaçao

  Lijkt het jou leuk om een periode op Curaçao in de horeca te komen werken? Neem dan snel een kijkje op Horecawerk Curaçao en vind jouw ideale horecabaan op Curaçao!

  Bestemming Curaçao

  Bestemming Curaçao is onze overkoepelende website voor al onze diensten en waar je alles kunt leren en ontdekken over Curaçao. Creëer je persoonlijke bucket list voor je komst naar Curaçao…!