Site logo

Helpdesk

Waarmee wens jij hulp...?

instructies

TECHNISCH

Heb jij vragen over het aanmaken van vacatures of bedrijfsprofielen? Bijkijk dan onze tutorials met instructies...!
TECHNISCH

FAQ & TIPS

Wij zijn al een geruime periode actief in de bemiddeling tussen stagiaires en bedrijven op Curaçao. Bekijk de FAQ's...!
faq

WERKWIJZE

Hoe regelen wij samen met jou de best passende stagiair voor de stagevacature, onderzoek of stageopdracht...!
WERKWIJZE

Jouw Account

Meld je als werkgever direct en vrijblijvend aan voor een werkgeversaccount. Stel je bedrijfsprofiel op met vacatures of benader rechtstreeks onze stagiaires…!
Wens je advies of hulp bij het opstellen van je bedrijfsprofiel of vacatures?
Wij hebben onze uiterste best gedaan om het zo eenvoudig mogelijk te maken je als stagebedrijf te kunnen presenteren op Stage Curaçao. Uiteraard begrijpen wij dat er altijd vragen zijn of dat je wellicht eerst kennis met ons wenst te maken alvorens je start met onze samenwerking. Na het aanmaken van een account stellen wij je als werkgever in staat om een bedrijfsprofiel met vacatures te plaatsen. Daarnaast is het ook mogelijk de curricula vitae te bekijken van de stagiaires die zich bij ons hebben ingeschreven. Deze kun je vervolgens rechtstreeks aanschrijven of stimulieren om op één van je vacatures te solliciteren. Wens je een afspraak? Dan vernemen wij dat graag…!

Begeleiding

Of je nu zelfstandig of via Stage Curaçao een stagiair hebt gevonden wij kunnen hem of haar altijd begeleiden met een zorgeloos verblijf op Curaçao…!
Wij gebruik cookies om de gebruiksvriendelijkheid van onze website te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies.

Curaçao ambassadeur

Onze studenten, stagiaires, huurders en jongwerkenden zijn altijd op zoek leuke activiteiten, winkels, bezienswaardigheden en tips om hun tijd op Curaçao in te vullen. Weet jij iets interessants voor deze doelgroep deel dit dan op Bestemming Curaçao!
cropped-Logo-Stage-Curacao-Groen-512px.png

Promopakket

Het plaatsen van vacatures is gratis op Stage Curaçao.  Maar wens je meer aandacht te genereren voor je vacatures dan kun je deze onder ‘mijn vacatures‘ eenvoudig promoten. Hierdoor worden je vacatures getoond in de top posities op onze website!
cropped-Logo-Stage-Curacao-Groen-512px.png

Voorbeeld overeenkomst

Vraag hier onze standaard stage overeenkomst aan tussen de opleiding, het stagebedrijf en de stagiair.

  Vervoer Curaçao

  Je stagiair moet natuurlijk wel op tijd en veilig op het werk arriveren. Wij begeleiden stagiaires in een veilige keuze over het vervoer op Curaçao.

  Vergunning Curaçao

  Om een stagiair in dienst te mogen nemen moet deze in het bezit zijn van de ‘Verklaring van Rechtswege’. Wij begeleiden de stagiair hiermee!

  Sociale huisvesting

  Naast de stage is veilige Huisvesting is één van de belangrijkste factoren om het verblijf van de stagiair succesvol te maken. Wij begeleiden de stagiair hiermee!

  Bestemming Curaçao

  Voor aankomst en gedurende het verblijf van een stagiair zit deze boordevol met vragen. Wij informeren en begeleiden de stagiair hiermee zodat de werkgever zich kan focussen op de stage!
  Logo-Vrijwilligerswerk-Curacao-Groen-Witte-Rand-summer-green_

  Vrijwilligerswerk Curaçao

  Help mee aan één of meerdere goede doelen tijdens je verblijf op Curaçao en maak het verschil voor mens, dier of de natuur.

  Vervoer Curaçao

  Ben jij nog op zoek naar een betrouwbaar vervoersmiddel op Curaçao? Huur dan je scooter of auto via Vervoer Curaçao en ontdek het eiland op je eigen tempo!

  Vergunning Curaçao

  Wil jij komen werken, stagelopen of wonen op Curaçao? Dan begeleiden wij je eenvoudig en betaalbaar met het regelen van je verplichte vergunningen.

  Curaçao beleef je met elkaar...!

  Ben jij als stagiair, student, jongwerkend of reiziger op zoek naar veilige, schone maar vooral gezellige huisvesting? Bekijk dan de jongerenvilla’s en studentenhuizen van Kamers op Curaçao!

  Huisvesting op Curaçao

  Ben jij op zoek naar een kamer, studio, appartement, woonhuis of villa op Curaçao? Kijk dan eens naar het portfolio van goed onderhouden accommodaties op Huisvesting Curaçao.

  Horecawerk Curaçao

  Lijkt het jou leuk om een periode op Curaçao in de horeca te komen werken? Neem dan snel een kijkje op Horecawerk Curaçao en vind jouw ideale horecabaan op Curaçao!

  Bestemming Curaçao

  Bestemming Curaçao is onze overkoepelende website voor al onze diensten en waar je alles kunt leren en ontdekken over Curaçao. Creëer je persoonlijke bucket list voor je komst naar Curaçao…!