Site logo

Contact

Wij horen graag van jou...!

instructies

Heb jij vragen over het matchen van stagiaires en stagebedrijven?
Ben jij als student op zoek naar een leuke stageplaats op Curaçao of heb je wellicht als organisatie een leerzame stagevacature te vervullen? In beide gevallen kun je contact met ons opnemen wanneer je hierover vragen hebt. Om te kunnen matchen tussen stagiaires en werkgevers op Curaçao hebben wij van beide ‘partijen’ een profiel nodig. Bij werkgevers betreft dit een bedrijfsprofiel met vacature(s) en bij stagiaires een curriculum vitae. Beiden zijn eenvoudig aan te maken via je gratis account op Stage Curaçao.
Heb je vragen over de functies van je account of onze werkwijze? Bekijk dan ook de helpdesk pagina’s voor stagiaires en werkgevers.

Onze contactgegevens

Waarmee mogen wij jou helpen?

Daniel

Denice

Kantoor

Gratis account

Maak gratis je werkgevers of stagiaire account aan en start met zoeken naar de ideale match…!

Wist je dat...?

Wij onderdeel zijn van Bestemming Curaçao. Ga naar deze website als je van alles wenst te leren of te ontdekken op Curaçao…!

Contactformulier

Stel hier je vraag en wij beantwoorden deze zo snel mogelijk

  Wij gebruik cookies om de gebruiksvriendelijkheid van onze website te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies.

  Curaçao ambassadeur

  Onze studenten, stagiaires, huurders en jongwerkenden zijn altijd op zoek leuke activiteiten, winkels, bezienswaardigheden en tips om hun tijd op Curaçao in te vullen. Weet jij iets interessants voor deze doelgroep deel dit dan op Bestemming Curaçao!
  cropped-Logo-Stage-Curacao-Groen-512px.png

  Promopakket

  Het plaatsen van vacatures is gratis op Stage Curaçao.  Maar wens je meer aandacht te genereren voor je vacatures dan kun je deze onder ‘mijn vacatures‘ eenvoudig promoten. Hierdoor worden je vacatures getoond in de top posities op onze website!
  cropped-Logo-Stage-Curacao-Groen-512px.png

  Voorbeeld overeenkomst

  Vraag hier onze standaard stage overeenkomst aan tussen de opleiding, het stagebedrijf en de stagiair.

   Vervoer Curaçao

   Je stagiair moet natuurlijk wel op tijd en veilig op het werk arriveren. Wij begeleiden stagiaires in een veilige keuze over het vervoer op Curaçao.

   Vergunning Curaçao

   Om een stagiair in dienst te mogen nemen moet deze in het bezit zijn van de ‘Verklaring van Rechtswege’. Wij begeleiden de stagiair hiermee!

   Sociale huisvesting

   Naast de stage is veilige Huisvesting is één van de belangrijkste factoren om het verblijf van de stagiair succesvol te maken. Wij begeleiden de stagiair hiermee!

   Bestemming Curaçao

   Voor aankomst en gedurende het verblijf van een stagiair zit deze boordevol met vragen. Wij informeren en begeleiden de stagiair hiermee zodat de werkgever zich kan focussen op de stage!
   Logo-Vrijwilligerswerk-Curacao-Groen-Witte-Rand-summer-green_

   Vrijwilligerswerk Curaçao

   Help mee aan één of meerdere goede doelen tijdens je verblijf op Curaçao en maak het verschil voor mens, dier of de natuur.

   Vervoer Curaçao

   Ben jij nog op zoek naar een betrouwbaar vervoersmiddel op Curaçao? Huur dan je scooter of auto via Vervoer Curaçao en ontdek het eiland op je eigen tempo!

   Vergunning Curaçao

   Wil jij komen werken, stagelopen of wonen op Curaçao? Dan begeleiden wij je eenvoudig en betaalbaar met het regelen van je verplichte vergunningen.

   Curaçao beleef je met elkaar...!

   Ben jij als stagiair, student, jongwerkend of reiziger op zoek naar veilige, schone maar vooral gezellige huisvesting? Bekijk dan de jongerenvilla’s en studentenhuizen van Kamers op Curaçao!

   Huisvesting op Curaçao

   Ben jij op zoek naar een kamer, studio, appartement, woonhuis of villa op Curaçao? Kijk dan eens naar het portfolio van goed onderhouden accommodaties op Huisvesting Curaçao.

   Horecawerk Curaçao

   Lijkt het jou leuk om een periode op Curaçao in de horeca te komen werken? Neem dan snel een kijkje op Horecawerk Curaçao en vind jouw ideale horecabaan op Curaçao!

   Bestemming Curaçao

   Bestemming Curaçao is onze overkoepelende website voor al onze diensten en waar je alles kunt leren en ontdekken over Curaçao. Creëer je persoonlijke bucket list voor je komst naar Curaçao…!